Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• брей тука е живнало малко ,ама мн работите ей хора

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

днес взех кожа за тавана ,утре идва нов радиатор и в събота сменям тампона на мотора и радиатора .после почвам тавана,обаче кинтите се топят )))) като сняг,ама здраве
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
      това не е ли първата ти 33-ка!!! Щом теб е приживяла значи е наистина доста е видяла
      Мен ме преживя, щото се грижех за нея. Нашия човек обаче я начупи всячески.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Да виждам.Доста тъжна картинка!
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          Мен ме преживя, щото се грижех за нея. Нашия човек обаче я начупи всячески.
          Да доста тъжна картинка.Докато я караше ти беше в много добро здраве.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

• завърнах се .
            сега да ви кача малко снимки на новия радиатор и тавана
            Attached Files
            Звукът може да бъде
            описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Златни ръце имаш ми се струва
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Жестоко е пич.Искам да направиш и моя таван така.Колко ти излезе цялата процедура.Щракни я като я събереш малко да се порадваме.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• опа има още забравих да кача,
                  Attached Files
                  Звукът може да бъде

Comment

• за тавана купих кожа сива-изкуствена,( на ""мадрид"23),1.40х2 м за 17 лв + две кутии лепило 2x 6.80 lv да има с една си обре4ен да купиш втората ))).Кожи има доста цветове ,от там си взех и черна за други неща има и 4ервена мн яка,Бая зор беше с тавана особено при плафона е голям **кс.един съвет който се захваща с това чакайте лепилото хубаво да изсъхне преди да съедините двете намазани повърхности и трябват 2 човека иначе е чанч ,а за ушиването на другото ,майка ми ме спаси иначе намаше как да стане.
                    Last edited by staiger; d.m.y г., 14:13.
                    Звукът може да бъде

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                      за тавана купих кожа сива-изкуствена,( на ""мадрид"23),1.40х2 м за 17 лв + две кутии лепило 2x 6.80 lv да има с една си обре4ен да купиш втората ))).Койи има доста цветове ,от там си взех и черна за други неща има и 4ервена мн яка,Бая зор беше с тавана особено при плафона е голям **кс.един съвет който се захваща с това чакайте лепилото хубаво да изсъхне преди да съедините двете намазани повърхности и трябват 2 човека иначе е чанч ,а за ушиването на другото ,майка ми ме спаси иначе намаше как да стане.
                      Нищо не каза за радиатора, от къде, колко стотинки?

Comment

• Радиатора е 165 лв от Александар ауто или ЕВРО 07
                        Звукът може да бъде

Comment

за тавана купих кожа сива-изкуствена,( на ""мадрид"23),1.40х2 м за 17 лв + две кутии лепило 2x 6.80 lv да има с една си обре4ен да купиш втората ))).Койи има доста цветове ,от там си взех и черна за други неща има и 4ервена мн яка,Бая зор беше с тавана особено при плафона е голям **кс.един съвет който се захваща с това чакайте лепилото хубаво да изсъхне преди да съедините двете намазани повърхности и трябват 2 човека иначе е чанч ,а за ушиването на другото ,майка ми ме спаси иначе намаше как да стане.
                          Евалата - много си се постарал а майка ти да я направиме форумен шивач предлагам Сори че ви спама темата ма рядко се вижда някой да се заиграва така със стара колица
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Колега БоБо нямам гараж ина4е бих я раглобил от до и вси4ко да се пипне както трябва,някои път ще намина да я видите ако имате време и малко диагностика примерно ,ако се занимавате с такива стари коли при вас.
                            Звукът може да бъде

Comment

Колега БоБо нямам гараж ина4е бих я раглобил от до и вси4ко да се пипне както трябва,някои път ще намина да я видите ако имате време и малко диагностика примерно ,ако се занимавате с такива стари коли при вас.
                              Нямаш грижи
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• колеги някои да знае някакви чалъми да се прекрати това тракане от вратите или тия там механизми , че много ме дразнят ,все едно ще се разпада егати гадния звук.
                                Тия дни мисля да ги разглобявам .
                                Звукът може да бъде

Comment

Working...
                                X